Home » Serveis » Homeopatia

Homeopatia

medicina natural

medicina natural - Farmàcia J.M. ALSINA

L'homeopatia és un mètode terapèutic experimental, alternatiu, totalment natural i compatible amb la medicina convencional.


Persegueix la curació del malalt administrant dosis baixes o infinitessimals de substàncies medicamentoses que, subministrades a subjectes sans a dosis altes, provocarien símptomes semblants als originats per la malaltia.


No hi ha malalties sinó malalts i cada individu malalt presenta un conjunt de símptomes característic de "la seva malaltia". El diagnòstic homeopátic de la malaltia és individualitzat i el tractament homeopátic deu adaptar-se específicament a cada malalt.


L'homeopatia és una rellevant branca de la medicina basada en l'ús de medicaments d'origen natural que no comporten contraindicacions, ni efectes secundaris. Actualment, presenta una vitalitat i una expansió admirables.


En la farmàcia J.M. Alsina li aconsellem professionalment sobre medicina homeopática, disposem d'un ampli estoc de productes i li podem aconseguir qualsevol un altre que pugui necessitar en poc temps.

APARCAMENT GRATUÏT PER ALS NOSTRES CLIENTS

APARCAMENT GRATUÏT PER ALS NOSTRES CLIENTS - Farmàcia J.M. ALSINA

Farmàcia J.M. ALSINA

Sistema de Gestió de la Qualitat UNE-EN ISO 9001:2008 CERTIFICAT EC-4384/09